Jom buat duit dengan hanya berforum. Anda hanya perlu post mesej kedalam forum dan dapatkan bayaran.
 
HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum
 

Share | 
 

 MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 16
Join date : 2009-10-03

PostSubject: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sat Oct 03, 2009 10:37 am

Program Pendapatan secara Pasif.

Anda akan menerima pembayaran
setiap minggu sebanyak RM0.80 - RM4.50 dengan hanya perlu membeli satu
unit akaun Forumer pada harga RM49.90. Anda juga boleh membeli sehingga 15 lot akaun forum. Ini bagi menggalakan anda berforum sambil menimba pendapatan serta pengetahuan secara menyeluruh.

Dengan Modal yang anda keluarkan, kami akan membina laman khas bagi meluaskan lagi FORUM kita.

Apa yang akan anda dapat? :

a) Bonus Setiap minggu sebanyak RM0.80 - RM1.50 bagi setiap 1 pembelian akaun forum.
b) Bonus bulanan sebanyak RM5.00 bagi setiap orang baru yang anda taja.
c) Buku Panduan E-book Menjana Pendapatan Melalui Forex

Setiap pendaftaran kami akan dermakan sebanyak RM5.00 Kepada Tabung Yayasan Anak-anak Yatim dan Kurang Upaya Malaysia.


Pembayaran akan di masukkan kedalam akaun anda setiap 10hb awal bulan.

3 Langkah Mudah Menyertai Program ini

1. Deposit pembayaran program
yang anda ingin sertai di atas

Nama Akaun : EXTECHNOLOGY ENTERPRISE (001726334-M)
No akaun : 16010000859050

2. Hantarkan butiran pembayaran serta Nama anda, No IC,
No akaun serta pakej yang anda berminat kepada fxjanawang@yahoo.com
Atau, SMS kan butiran tersebut ke no. 014-3856618

3. Periksa semula nama anda di Laman Blog di http://janawangfx.blogspot.com atau http://duitfree.forumotion.com
dalam masa 20 minit Pastikan segala maklumat adalah benar. Atau anda
boleh DOWNLOAD maklumat berikut menggunakan Excel format.

Sebarang pertukaran Maklumat hendaklah menghubungi - 014-3856618


Matlamat @ Objektif


A - MESEJ
Sesungguhnya
kita menyedari bahawa dunia sedang menuju ke era 'Global', bermakna
kita sedang berhadapan dengan arus pembangunan yang deras, licin dan
mencabar. Mahu atau tidak kita terpaksa menerimanya juga.

B - KONSEP
Bekerjasama atau bantu membantu sesama Ahli bagi menjamin 'Amanah' lebih licin, stabil dan sempurna.

C - OBJEKTIF
Menyediakan
satu formula atau kaedah bagi peserta mendapat kewangan yang diperlukan
dengan cara yang tidak membebankan dan terbeban, iaitu sumbang
menyumbang sesama ahli.

* Dengan cara ini diharap dapat
meringankan atau menyelesaikan masalah yang di hadapi oleh ahli,
seperti dapat menyelesaikan hutang piutang.

* Meringankan tanggungan keluarga Ahli.

* Membina atau membangunkan perusahaan atau perniagaan dan sehubungan dengannya.

* Dapat menyelesaikan pelbagai masalah serta membuat persediaan untuk berbagai-bagai tujuan membangunkan diri dan keluarga.[i]


Last edited by Admin on Fri Oct 09, 2009 10:28 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
http://duitfree.forumotion.com
babyprinces



Posts : 3
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sat Oct 03, 2009 1:27 pm

Salam... Very Happy

Saya telah mendaftar dan telah membuat pembayaran. Butiran pembayaran telah di hantar ke no hp Admin.

Terima kasih Very Happy Very Happy
Back to top Go down
dragonfly



Posts : 23
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 12:38 am

Salam.. Saya baru mendaftar.

Program ni masih lagi on ker???
Back to top Go down
babyprinces



Posts : 3
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 12:42 am

Saya dah join program ni. Apa salahnya kita mencuba. TApi rakan2 sy yang dah join lebih 3 bulan bgtau, payment tak ada masalah, sbb pengacara memang cipta program ni untuk membantu kita cari duit part time. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
dragonfly



Posts : 23
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 12:44 am

babyprinces wrote:
Saya dah join program ni. Apa salahnya kita mencuba. TApi rakan2 sy yang dah join lebih 3 bulan bgtau, payment tak ada masalah, sbb pengacara memang cipta program ni untuk membantu kita cari duit part time. Very Happy Very Happy

Memang diorg bayar tepat pada tarikh yg di tetapkan??? Brapa modal paling minima???
Back to top Go down
perkasa



Posts : 13
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 1:30 am

Menarik ni!!!!!!!!!!!!! affraid affraid

Ni kalo nak join mcm mana???? Payment 100% dapat ker??
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 16
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 1:33 am

Ini adalah salah satu galakan kepada anda semua. Jika berminat, boleh mengikuti cara untuk mendaftar pada Awalan POSTING. Smile Smile
Back to top Go down
http://duitfree.forumotion.com
gadisdesa



Posts : 3
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 1:38 am

Saya telah mendaftar bagi menyertai program menjana pendapatan pasif.

Maklumat telah pon di SMS ke no Hp tuan.
Back to top Go down
mawarmerah



Posts : 4
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 1:54 am

Salam. Sy dah daftar, pembayaran pon telah di buat.

Maklumat dah di hantar ke no tuan.
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 16
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 1:56 am

mawarmerah wrote:
Salam. Sy dah daftar, pembayaran pon telah di buat.

Maklumat dah di hantar ke no tuan.

Nama anda telah di senaraikan. Boleh semak semula
Back to top Go down
http://duitfree.forumotion.com
hanturaya



Posts : 1
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 2:07 am

saya dah join program ni dekat sebulan 2 bulan lebih. Alhamdulillah, pembayaran sentiasa ada.

Saya cadangkan anda semua membuat pembelian 3-4 akaun skali gus.
Dapat rasa banyak sikit site income tu. Memang Tak Rugi... Jom la join ramai2..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
kokochoclate



Posts : 4
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 3:19 am

Saya dah join program ni.. Bagi mereka yang belum, cepat2la.. tak rugi pon.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
putri_manis



Posts : 1
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 9:45 am

kokochoclate wrote:
Saya dah join program ni.. Bagi mereka yang belum, cepat2la.. tak rugi pon.. Very Happy Very Happy

kalo saya nak join? Betol ker benda ni berbayar??
Back to top Go down
kokochoclate



Posts : 4
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 9:47 am

Yups... Berbayar.. Dont Worry.

Kami bagi Guarantee. Program ini di wujudkan oleh tuan Tanah, Tuan punya Forum nih.. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
yanaCute



Posts : 3
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 10:16 am

Bagus lah. Sy dah dapat payment lepas. Cantek skali. Kalo mcm ni, takda masalah kalo buka 3-4 akaun skali gus. cheers cheers
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 16
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 11:12 am

yanaCute wrote:
Bagus lah. Sy dah dapat payment lepas. Cantek skali. Kalo mcm ni, takda masalah kalo buka 3-4 akaun skali gus. cheers cheers

Terima kasih kerana memberi sokongan kepada kami. Razz Razz
Back to top Go down
http://duitfree.forumotion.com
crystalblues



Posts : 4
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 11:41 am

Kawan aku ramai dah join.. memang bagus. Tak payah cari orang, daftar jer, pastu tiap-tiap minggu, duit masok ke akaun. Kalo sikit join, sikit la dapat. Kalo banyak, banyak la dapat. Yang pasti.. tak rugi. geek
Back to top Go down
MystriOusgurls



Posts : 1
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 11:53 am

Saya dah daftar, butiran juga dag sms..

terima kasih.
Back to top Go down
dragonfly



Posts : 23
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Sun Oct 04, 2009 12:01 pm

teruskan dengan sokongan anda.

Mari-mari kita buka lagi akaun ramai2.... Masyukkkkkkkkkk.. Tiap minggu duit masok poket. Takper cari orang........... Cepat..... lol! lol!
Back to top Go down
perkasa



Posts : 13
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Mon Oct 05, 2009 1:22 pm

hahaha..... Payment sudah masok......... lol! lol!

Jom join ramai2... tak rugi..... Modal kecik jer..
Back to top Go down
dragonfly



Posts : 23
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Thu Oct 08, 2009 5:12 am

Tuan tanah...

Ada yang dah join, dekat 17 orang. Tp tak update lagi senarai nama. nanti tolong update ya. Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 16
Join date : 2009-10-03

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Fri Oct 09, 2009 9:23 pm

Ok.. Nanti aku updatekan. Skang aku ngah susun lam excell. Ramai sangat. tak muat letak lam forum.
Back to top Go down
http://duitfree.forumotion.com
giladuit



Posts : 1
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Fri Oct 09, 2009 9:34 pm

dah daftar 1 untuk adik. Nanti mod tolong check ya... Tq
Back to top Go down
Remiser



Posts : 1
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Fri Oct 09, 2009 9:35 pm

Sy dah daftar. Butiran pembayaram juga dah di hantar. nanti tolong check yer...
Back to top Go down
jutawangila



Posts : 4
Join date : 2009-10-04

PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Fri Oct 09, 2009 9:41 pm

salam all. Saya dah daftar dan dah buat pembayaran. nanti tolong semak
semula ya. 2 Akaun saya beli. Bukti pembayaran sy dah hantar. terima
kasih.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM   Today at 1:11 pm

Back to top Go down
 
MENJANA PENDAPATAN PASIF SAMBIL BERFORUM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Berforum sambil jana income :: PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN :: PROGRAM PENDAPATAN PASIF.-
Jump to: