Jom buat duit dengan hanya berforum. Anda hanya perlu post mesej kedalam forum dan dapatkan bayaran.
 
HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum
 

Share | 
 

 Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Wed Oct 11, 2017 1:11 am

I AM ME: RAHSIA NIAGA DS VIDA


SINOPSIS / DESCRIPTION:

Dapatkan buku I AM ME: Rahsia Niaga DS Vida sekarang!
Sejak Anugerah Juara Lagu ke-29 pada Januari 2015, penampilan DSV dengan cincin besar bermahkota, aksi gedik menyakitkan hati, dan sebutan dialog jengkel, "Qu Puteh, Qu Puteh, barulah putih..." ibarat jarum panjang ditusuk masuk hingga terpanah terus di fikiran seluruh warga Malaysia. Qu Puteh malam itu seperti 'menjajah' negara, dan DSV sekelip mata tular sebagai subjek sensasi, sekali gus menjadi bahan senda dan parodi komedi.
Namun, pernahkah kita tahu bahawa semua itu bukan aksi spontan DSV, tapi sebaliknya dirancang setahun lebih awal, dan dipersembahkan begitu selepas mengkaji 'human attitude' dan psikologi tingkah laku pengguna. Hasilnya, selepas sehari AJL29, jualan Qu Puteh mencanak naik, permintaan masuk tanpa henti, dan hasil keuntungan mencatat peningkatan berlipat kali ganda!
Rugi jika tidak miliki buku ini. Dapatkan, pelajari, ambil iktibar, dan jadikan pengalaman DSV inspirasi untuk kita sama berjaya sepertinya. Jika tidak dipecahkan ruyung, bagaimana mahu mendapat sagunya. Dan sagu sudah tersedia, hanya menunggu dipecahkan!

--------------------------------
Menyelongkar dan berkongsi kepada anda mengenai:
1. Jatuh Bangun Dato Seri Vida dalam hidup dan perniagaan
2. Cara DSV bangkit daripada kejatuhan
3.Rasionalnya Iklannya yang diluar jangka
4." I AM ME " sebagai persediaan menawan dunia.
--------------------------------

“Buku ini menceritakan rahsia saya dari dahulu sampai sekarang selama 16 tahun membina empayar, segalanya boleh dijadikan panduan sama ada untuk memulakan perniagaan atau ingin lebih berjaya. Semua ini supaya usahawan di luar sana tidak menghabiskan wang begitu sahaja.
(Pengasas Vida Beauty Sdn Bhd, Dato Sri Vida)

“Ramai yang mengata macam-macam tetapi ITBM memilih Datuk Seri Vida kerana beliau lain daripada yang lain dan sangat unik, itulah kekuatan yang ada pada dirinya. Buku seperti inilah yang harus dihasilkan oleh ITBM dan beliau setuju untuk melancarkannya.”

(Pengarah Urusan ITBM, Khair Ngadiron)









Berminat untuk beli ?



KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/i-am-me-rahsia-niaga-ds-vida-rm68.html











TERIMA KASIH
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Nov 07, 2017 4:07 pm

Buku Sifufbads Copy Writing (Super FB marketing) - RM45



SINOPSIS / DESCRIPTION:



Anda tahu bagaimana untuk hasilkan copywriting FB ads yang killer, sentap emosi dan mampu menyedut duit pelanggan??? Jika tidak, anda akan mampu berbuat demikian dalam masa hanya 3 hari jika membaca buku ini!

Semua orang tahu buat FB ads... Semua tahu menulis ayat iklan. Betul? Tapi tak semua yang mampu menulis ayat iklan, atau ayat copymiting yang benar-benar memukau dan mampu hasilkan sales yang dimahukan. Betul?

Sebab itu lah anda perlu baca buku ini! Inilah, mazhab Copywriting Sifufbads!

Segala rahsia, segala formula, segala teknik... Paling killer dalam mazhab Copywriting Sifufbads. bakal DIDEDAHKAN pada anda dalam buku ini. Ya... buku ini! Buku yang telah ditunggu-tunggu selama ini.. Buku yang bakal mengubah landskap bisnes anda, melalui pemasaran FB Ads.

Buku yang bakal membantu anda untuk...


Memukau, menarik perhatian prospek-prospek anda tanpa susah-susah lagi. Hanya dari smartphone, dari poket anda saja.. That's All..
Menyentap emosi prospek anda, tanpa disedari mereka. Jangan terkejut jika copywriting anda mampu membuatkan mereka merayu-rayu kepada anda - "Tuan, tolonglah jual kepada saya! Saya tak tahan dah ni.."
Memaksa prospek paling degil di muka bumi ini, tunduk, patuh terhadap apa saja yang anda arahkan dalam ayat iklan anda.




Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/11/buku-sifufbads-copy-writing-super-fb.html











TERIMA KASIH
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Nov 28, 2017 7:19 pm




Bersara Penuh Gaya : Lagi Muda Lagi Bagus! - RM35



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Anda terlalu muda untuk bersara? Mungkin betul.
Namun adakala ia terlalu awal untuk anda fikirkan dan membuat perancangan persaraan yang osem?
Perancangan kewangan untuk persaraan perlukan masa. Begitu juga untuk membina kekayaan dan sejumlah wang mencukupi untuk persaraan. Pencarum menyimpan wang dalam KWSP sepanjang hayat pekerjaan mereka, namun kajian menunjukkan 72% daripada mereka kehabisan kesemua wang mereka dalam tiga tahun sahaja. Buku ini memberikan perspektif yang jelas tentang persaraan dan bagaimana anda merancang secara holistik untuk persaraan mereka. Tidak kira berapa umur anda. Lagi muda lagi baik! Bersara penuh gaya... Anda tidak perlu risau tidak cukup duit!







Berminat untuk beli ?



KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/11/bersara-penuh-gaya-lagi-muda-lagi-bagus.html











TERIMA KASIH

.
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Dec 19, 2017 7:35 pm

GST Untuk Bisnes & Peniaga - RM45



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Buku ini menyenaraikan 40 soalan penting berkaitan GST khusus untuk memberi pendedahan kepada peniaga dan mereka yang terlibat secara langsung dengan pelaksanaan GST pada peringkat syarikat atau organisasi masing-masing. Contoh yang disertakan mudah difahami dan relevan bagi menjelaskan terma atau layanan GST kepada perkara tertentu.

Apa Yang Akan Dipelajari?

Apa itu GST?
Bagaimana mendaftar sebagai orang kena cukai?
Apakah konsep dan kaedah pelaksanaan GST di Malaysia?
Bagaimana mengira GST ke atas harga barang dan perkhidmatan?
Apakah mekanisme cukai input dan cukai output dalam GST?
Bagaimana menyediakan penyata cukai GST?
Bagaimana memfailkan penyata cukai GST kepada Jabatan Kastam Diraja Malaysia?
Apakah kesalahan utama di bawah perundangan GST?
Apakah implikasi GST dalam industri pengilangan, peruncitan, sektor perkhidmatan dan hartanah?


Mengenai Penulis

Norsa’adah Ahmad ialah seorang akauntan berdaftar dengan Malaysian Institute of Accountants (MIA) dan menerima Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dari Universiti Islam Antarabangsa. Penulis pernah bertugas di syarikat korporat sebelum menceburi bidang perancangan kewangan. Topik cukai barang dan perkhidmatan (GST) menjadi tumpuan dalam karya penulis memandangkan ia mempunyai kaitan dengan pengurusan kewangan secara tidak langsung. Karya pertama beliau iaitu Mudahnya Mengurus Kekayaan dalam Islam, telah mendapat sambutan hangat sejak mula diterbitkan dalam tahun 2014.






Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/gst-untuk-bisnes-peniaga-rm45.html








TERIMA KASIH
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Jan 16, 2018 9:14 pm

Jutawan Dari Rumah (Samad Kinto) - RM30



SINOPSIS / DESCRIPTION:



Siapa pun bolehjadi juatawan asalkan bersedia untuk melaksanakan semua syarat penting menjadi jutawan. Bukan mudah, tetapi tidak mustahil. Begitu juga, menjadi jutawandari rumah memerlukanilmu, cara dan kaedah khusus.
Melalui buku ini, kita boleh mempelajari rahsia penting untuk menjadi jutawan dari rumah yangtelah diamalkan oleh berjuta-juta manusia dari seluruh dunia. Hanya dari rumah sahaja, boleh menjadi jutawan, rahsianya boleh diketahui dari dalam buku ini.




Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/01/jutawan-dari-rumah-samad-kinto-rm30.html






TERIMA KASIH
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Feb 27, 2018 6:46 pm


Jalan Pintas Kekayaan: Rahsia Menjana Wang Yang Banyak Melalui Pemasaran Informasi - RM40




SINOPSIS / DESCRIPTION:

Buku ini merupakan versi terjemahan daripada buku best-selling, Get Rich Faster. Ia membongkar kelebihan yang menakjubkan mengenai Pemasaran Informasi. Azizi berkongsi perkara-perkara yang perlu anda tahu untuk berjaya dalam bisnes ini. Beliau turut memuatkan sesi temu bual bersama beberapa pemasar informasi yang telah pun berjaya dalam bidang ini. Individu yang inginkan variasi dalam sumber pendapatan, berangan-angan menjadi usahawan, mahu terus berjaya walau dalam masa yang penuh mencabar, dan mengidamkan pulangan yang banyak dalam masa yang singkat, inilah buku untuk anda!



Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/02/jalan-pintas-kekayaan-rahsia-menjana.html





TERIMA KASIH

.
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Apr 10, 2018 10:04 pm

Buat Duit dengan SMS: Panduan Pemasaran dan Perniagaan - RM40



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Buku ini mendedahkan cara untuk memulakan langkah pertama pemasaran SMS anda dengan menerangkan bagaimana SMS boleh meningkatkan teknik pemasaran anda dan jenis-jenis aplikasi yang digunakan untuk promosi. Selain itu, buku ini mendedahkan langkah-langkah terbaik untuk kempen pemasaran perniagaan.

*Terima order seluruh negara, penghantaran melalui pos.





Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/03/buat-duit-dengan-sms-panduan-pemasaran.html











TERIMA KASIH

.
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Jul 17, 2018 10:08 pm

Signal
kami
!
-
RM15
shj
!

 


GBP/CHF signal
21 minutes ago
From
GMT+08:00 10:48
Till
GMT+08:00 14:48

Buy at
1.3114
Take profit* at
1.3144
Stop loss at
1.3079



LANGGAN

SIGNAL

FOREX

/

FCPO

&

TIPS

PELABURAN

SAHAM

TERUS

KE

EMEL

Quote :

ANDA!





Susah nak untung dalam Forex?
Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !

 

BERMINAT? 

KLIK

DISINI

>>

http://klfx.blogspot.my/p/klfx-free-forex-signal.html

Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Tue Sep 18, 2018 11:14 pm

Jika saya cakap yang forex trading dapat jana 5% setiap bulan secara minimum, adakah anda berminat? Ya! Memang hanya 5%. Biar betul?

Rata-rata yang mendengar pernyataan dari saya ini, tarik muka apabila dengar banyak ini saja yang boleh buat dengan trade forex dan CFD. “Sikitnyaaa….”

Memang sikit. Sebab kalau anda nak lebih daripada itu, anda akan berisiko kehilangan kesemua modal trading.

Kenapa saya kata begini?

Mentaliti 5% ini saya rasa perlu terapkan kepada semua trader baru, yang baru nak mula trade forex. Agar ramai sedar yang ni bukan cara untuk kaya cepat.

Ramai yang ingin trade forex, sebab nak tambah side income atau duit lebih secara radikal. Bagi mereka, jalan ini jalan untuk kaya, cara untuk dapatkan cash money. Salah sama sekali.

Anda perlu samakan forex trading dengan instrument investment yang lain juga. Keep it professional.

Pada permulaan 1-2 tahun trading, kalau anda boleh jana 5% setiap bulan sudah cukup bagus. Nanti apabila dah biasa, lama kelamaan saya yakin anda baru boleh jana lebih daripada itu.

Trade forex ni sebenarnya anda boleh gunakan sebagai tools untuk kembangkan portfolio saving anda.

Anda mungkin ada asset/saving (positive cashflow) dalam instrument berikut.

ASB
Emas
Hartanah (mungkin rumah sewa dsb)
Anda boleh tambah 1 lagi, iaitu forex trading.
Ok, tapi dengan 5% ni macam mana nak jadi RM18K?

Income daripada gaji mungkin ramai dah buat saving dan sebagainya. Yang ini jangan kacau, mungkin masuk ASB ataupun mana-mana tempat yang kurang berisiko seperti yang lain.

Anda perlu cari income tambahan untuk anda ada portfolio forex trading anda.


Katakan anda ada saving, lebihan dari bisnes online, atau dropship yang boleh diletakkan sekitar RM1000. (sekitar USD240). Memang nilai ni kena cari duit lebih, jangan kacau gaji anda.

Dengan compound interest 5% sebulan, anda akan mendapat sekitar RM800 untung bersih. Amount sebegini bagus dan ideal untuk bayar roadtax, jadikan duit raya, atau apa-apa event anually.

Jadi dengan lebihan ini, anda boleh jadikan portfolio forex trading anda untuk extra income ringankan beban begitu.

Atau nak lebih bagus, jangan usik. Tetapi teruskan. Slow and steady.

Walaupun slow dan steady, janji ia tak hangus.

Adakah anda tahu dengan 5% compound bulanan terhadap RM1000, anda boleh mendapat RM18,679 selepas 5 tahun. Adakah ini cukup baik untuk portfolio saving anda?

Ramai yang tidak nampak forex trading ini secara long term game, sebab itu mereka masih terjerat dan rugi modal trading mereka. Sebab mereka tak sabar dan tiada target.

Kalau anda masuk bidang ini dengan mentaliti yang betul, target yang betul serta bersabar. Anda boleh berjaya.

Saya ada dua pesanan untuk TRADER BARU dan TRADER LAMA.

UNTUK TRADER BARU,

Anda perlu tahu juga untuk jana 5% sebulan secara tetap, dan nak compound lagi bukanlah juga idea yang senang. Atas kertas mungkin nampak mudah. Anda perlu belajar betul-betul bidang ini, dan ambil sedikit masa untuk cuba konsisten seperti di atas.

Saya cadangkan anda boleh cuba dahulu dengan trade Modal Free 50 Dollar – KLIK SINI untuk dapatkannya >> https://fbsmy.com/promo/5usdbonus?ppk=KLFX

UNTUK TRADER LAMA,

Yang sudah bertahun-tahun lama, menjadi pendeposit tegar itu, saya cadangkan inilah masanya anda mulakan kembali. Mula baru. Start balik, fresh!

5% sahaja, kamon!!. Anda rasa anda boleh buat? Itu dah bagus, tapi jangan lupa satu bab. Iaitu saya cadangkan anda buka akaun baru untuk mula baru, dan pilih sebuah broker yang betul-betul kukuh, untuk guna long term untuk mula perjalanan trading anda dari RM1000 ke RM18K dalam masa 5 tahun perlukan broker yang tak banyak songeh untuk bayar. Saya cadangkan anda buka akaun dengan broker cadangan saya ini – KLIK SINI >>  >> https://fbsmy.com/promo/5usdbonus?ppk=KLFX
Back to top Go down
anissophea

avatar

Posts : 816
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   Yesterday at 8:25 pm

FREE Fx Strategi - Teknik Lompatan Bolinger Band

Berdagang dengan trend yang jelas adalah jauh lebih mudah daripada berdagang apabila harga terikat , atau ranging. Ramai pedagang melepaskan peluang untuk berdagang sama sekali dalam pasaran ranging .

Walau bagaimanapun ada strategi untuk mengatasi votaliti  pergerakan harga yang terhad ini .
 
Strategi percuma ini ditawarkan sebagai satu pendekatan sedemikian.
Bolly Band Bounce adalah berdasarkan pada kelakuan harga yang diperhatikan di mana band Bollinger membentuk sejenis had untuk pergerakan harga jangka pendek. Dalam hal ini band Bollinger dapat digunakan dengan baik, kerana mereka hampir mempamerkan ciri-ciri keanjalan band getah.

 Harga akan mendekati band luar, menemui rintangan dan kembali ke arah lawan.

Salah satu cara untuk menggunakan tingkah laku ini adalah untuk berdagang dengan lonjakan di band luar . Ini tidak begitu berkesan dalam pasaran yang mendadak, tetapi apabila pasaran berada dalam range, ia boleh menjadi sangat berkesan untuk skalps jangka pendek.
 
Perkara pertama yang perlu anda lakukan apabila ingin mengunakan strategi ini adalah menentukan harga itu sememangnya dalam range dan bukan Trending. Terdapat banyak cara untuk melakukan ini tetapi dengan band Bollinger saya dapati yang paling mudah adalah untuk memeriksa sama ada harga tetap di sebelah bahagian Bolinger (samada atas = uptrend, bawah = downtrend). Dihujung trend selalunya range mula terbentuk


Ilustrasi berikut menunjukkan harga...


Baca lebih lanjut di >> http://klfx.blogspot.com/2018/11/free-fx-strategi-teknik-lompatan_21.html
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc   

Back to top Go down
 
Kursus Saham, FCPO & FOREX (PERCUMA Modal RM500) Sambil bercuti ke KLCC, Kundasang, Legoland, Pulau Perhentian, etc
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Cannot navigate to a HTML modal window using Selenium Webdriver
» Modal dialogs in webdriver
» Modal Dialog Windows in Selenium
» InternetExplorerDriver working on some websites but not on others in the same machine
» JQUERY Modal Dialogue boxes.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Berforum sambil jana income :: Making Money Disscussion :: FOREX :: Signal Forex Percuma-
Jump to: