Jom buat duit dengan hanya berforum. Anda hanya perlu post mesej kedalam forum dan dapatkan bayaran.
 
HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum
 

Share | 
 

 Rawatan Keguguran Rambut dan Ubat Mengatasi Botak ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
anissophea



Posts : 496
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Rawatan Keguguran Rambut dan Ubat Mengatasi Botak ?   Mon Sep 07, 2015 1:11 am



Anda mengalami Masalah Rambut Gugur...

Rambut makin botak dan nampak kulit kepala.....

Rambut botak bertahun-tahun...




Akibatnya Anda...

- Malu nak berhadapan dengan orang di khlayak ramai
- Kawan asik tegur dan gelakkan anda
- Paling sedih orang tersayang menjauhkan diri, dan paling malang meninggalkan anda
- Takda siapa nak kawan anda sebab rambut anda gugur dan kepala anda botak
- Wajah anda nampak macam anda ada penyakit lukemia
- Serkup kepala 24 jam walaupun tiada orang dalam rumah
- Rambut penuh dalam rumah dan kereta




Kami menawarkan perkhidmatan rawatan untuk masalah keguguran rambut & kebotakan kepala.

Sebelum rawatan:
Selepas rawatan:




Set rawatan kami adalah satu-satunya ubat yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia untuk merawat kehilangan rambut disebabkan faktor keturunan di kalangan lelaki dan juga wanita. (LULUS SECARA KLINIKAL, BOLEH CHECK DI WEBSITE KKM )


Ia membesarkan folikel dan garis pusat umbi rambut. Ubat ini selamat dan mudah digunakan. Ramuan aktif, melalui penyelidikan berterusan berjaya menghasilkan keberkesanan terbaik dalam merawat masalah keguguran rambut ianya menolong melancarkan aliran darah ke kulit kepala dan sel-sel folikel untuk merangsang pertumbuhan rambut yang subur.

Jadi jangan bazirkan duit anda dengan minyak-minyak rambut dan tonik2 yang bukan-bukan. Percayalah pusat rawatan rambut hanya akan menyebabkan anda kehilangan 5 ke 10 ribu atau lebih dari itu dan anda akan semakin botak, kerana rambut baru tak tumbuh-tumbuh dan memikirkan wang yang hilang itu.

Anda boleh melihat perubahan selepas 1 bulan, rawatan kami menolong merawat rambut yang lemah dan halus dengan membesarkan folikel yang tersumbat dan memanjangkan kitaran hayat helaian rambut sambil menambahkan jumlah folikel aktif dalam fasa tersebut. Seterusnya kelihatan rambut lembut, ringan, ini adalah tanda-tanda kembalinya proses tumbesaran rambut. Akhirnya rambut-rambut pendek akan membesar ke saiz normal, dari segi panjang dan warna.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA LAWATI >> http://SVENSON.CO.NR

ATAU www.RAWATANBOTAK.BLOGSPOT.MY




.


**Ubat ini disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, anda boleh menyemaknya di laman web http://www.pharmacy.gov.my/v2/ms/maklumat/semakan-pendaftaran-produk.html
Back to top Go down
anissophea



Posts : 496
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Rawatan Keguguran Rambut dan Ubat Mengatasi Botak ?   Mon Sep 07, 2015 1:11 am





gunting rambut, cara lebatkan rambut, cara mendandan rambut, fasion rambut,klip rambut,pin rambut,rambut
rambut baru stacy,rambut perm,rambut stacy, relaxing rambut, saloon rambut, treatment rambut, kepala botak, masalah rambut, rambut mula gugur, keguguran rambut, rawatan rambut, rawatan botak, ubat botak, kepala botak , beruban , uban masa muda, potong rambut, kedai rambut, penyelesaian rambut


gunting rambut, cara lebatkan rambut, cara mendandan rambut, fasion rambut,klip rambut,pin rambut,rambut
rambut baru stacy,rambut perm,rambut stacy, relaxing rambut, saloon rambut, treatment rambut, kepala botak, masalah rambut, rambut mula gugur, keguguran rambut, rawatan rambut, rawatan botak, ubat botak, kepala botak , beruban , uban masa muda, potong rambut, kedai rambut, penyelesaian rambut


gunting rambut, cara lebatkan rambut, cara mendandan rambut, fasion rambut,klip rambut,pin rambut,rambut
rambut baru stacy,rambut perm,rambut stacy, relaxing rambut, saloon rambut, treatment rambut, kepala botak, masalah rambut, rambut mula gugur, keguguran rambut, rawatan rambut, rawatan botak, ubat botak, kepala botak , beruban , uban masa muda, potong rambut, kedai rambut, penyelesaian rambut
Back to top Go down
anissophea



Posts : 496
Join date : 2015-01-02

PostSubject: Re: Rawatan Keguguran Rambut dan Ubat Mengatasi Botak ?   Fri Sep 11, 2015 2:54 am

Cara Gulung rambut dengan stoking dan tanpa pemanas/heat



Ada stoking lama-lama tak kat rumah?( yang bersih ok, bukan yang stock baling dekat sungai, ikan timbul) . Boleh recyle uolls! Ni hah konah dah buat eksperimen semalam dan menjadi. Selain daripada budget kita boleh guna balik barang-barang lama . Ini adalah recyle stoking bersih konah masa sekolah. Kalau kita pergi kedai nak blow rambut curl hampir mencecah RM50 dan kalau nak perm permenent pula boleh menelan sehingga RM500 di kawasan klang valley. TAK KUASA AKU UOOLSS. Jadi siapa nak curl murah budget boleh buat di rumah.

Sediakan stoking bersih yang berapa banyak yang korang nak. Semakin banyak stoking, semakin banyak gulungan akan terjadi





ambil rambut dan gulung dengan rapi pada stoking. hasil gulungan adalah bergantung kepada gulungan yang kita buat pada stoking. Kalau nak yang kecil-kecil bahagikan kepada rambut yang nipis . Jika mahu gulungan yang besar. Bahagikan kepada bahagian yang tebal
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Rawatan Keguguran Rambut dan Ubat Mengatasi Botak ?   Today at 1:15 pm

Back to top Go down
 
Rawatan Keguguran Rambut dan Ubat Mengatasi Botak ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» JENIS JENIS PENYAKIT PADA AROWANA
» Filtersasi
» Penyakit ikan laut
» cara menghilangkan hama siput..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Berforum sambil jana income :: TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE :: Trading Area-
Jump to: